• 2,5 dl kaurahiutaleita
  • 100 g rusinoita
  • 50 g hasselpähkinöitä
  • 50 g mungpavun ituja
  • 0,5 dl kookoshiutaleita
  • 0,5 dl öljyä
  • 1-2 rkl hunajaa

Pinnalle:

  • 2 rkl mantelirouhetta

Sekoita kaikki ainekset massaksi esimerkiksi monitoimikoneella. Painele massa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille noin 1,5 cm paksuksi levyksi. Ripottele taikinalevyn päälle mantelirouhetta. Painele rouhe kiinni taikinaan. Paista 175 asteessa 15 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi, annoksesta tulee noin 8-10 patukkaa. Anna jäähtyä ja säilytä jääkaapissa.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This