• noin 250 g maustamatonta tofua (esimerkiksi Jalotofua)
  • 1 punainen paprika

Marinadi:

  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl muscovadosokeria
  • 1 tl sambal oelek chilitahnaa
  • mustapippuria myllystä

Lisäksi:

  • lehtisalaattia
  • Lounasitu itusalaattia

Leikkaa tofu ja paprika paloiksi. Sekoita marinadin ainekset yhteen ja marinoi tofua parin tunnin ajan. Pujota tofua ja paprikaa vuorotellen vartaisiin. Grillaa vartaat. Laita tarjoiluvadille salaatinlehtiä ja itusalaattia. Asettele salaattipedille vartaat ja lusikoi päälle jäljelle jäänyt marinadi kastikkeeksi.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This