• 400 g jauhelihaa
  • 200 g kermaviiliä
  • 1 ranskalainen sipulikeittoaines pussi (52 g)
  • 0,5 dl korppujauhoja
  • 1 kananmuna
  • mustapippuria myllystä
  • Lounasitu mungpavun ituja
  • 100 g sulatejuustoa

Sekoita kulhossa kermaviili, sipulikeittoaines ja korppujauhot, anna turvota noin 5 minuuttia. Lisää mukaan jauheliha, muna ja mustapippuria. Sekoita hyvin. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja muotoile pihveiksi. Lisää nokare juustoa ja ituja täytteeksi neljälle pihville ja aseta loput neljä pihviä kansiksi täytteen päälle, painele reunat hyvin yhteen ja muovaa isoiksi pihveiksi. Paista pihvit miedolla lämmöllä täysin kypsiksi molemmin puolin.

Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi