• noin 1 kg porsaan ulkofilee
  • 0,5 dl sinappia
  • 100 g parmankinkkua
  • 100 g Lounasitu mungpavun ituja
  • 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
  • 0,5 dl aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna
  • 0,5 dl persiljaa silputtuna
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan

Leikkaa possunfilee auki levyksi. Nuiji pinta kevyesti. Levitä fileen päälle sinappia, parmankinkkua, ituja, juustoraastetta, aurinkokuivattuja tomaatteja ja persiljasilppua. Kääri täytetty filee rullalle ja sido puuvillalangalla. Ruskista fileen pinta pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla. Nosta filee uunivuokaan ja laita lämpömittari paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 175 asteessa noin tunti eli kunnes mittari näyttää 75 astetta. Kääri filee folioon ja anna vetäytyä hetki. Poista langat ja leikkaa viipaleiksi.

Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This