• öljyä paistamiseen
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 paprikaa
  • 2 kesäkurpitsaa
  • 2 munakoisoa
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 150 g Lounasitu mungpavun ituja
  • timjamia
  • basilikaa
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan

Silppua sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuutioi paprikat, kesäkurpitsat ja munakoisot. Pehmennä sipuli ja valkosipuli öljyssä.
Lisää paprika, kesäkurpitsa ja munakoiso, kypsennä hetki välillä sekoitellen. Lisää tomaattimurska ja mausta. Anna kypsyä miedolla lämmöllä meheväksi. Lisää lopuksi idut ja sekoita.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This