- rapeaa salaattia
- 1 broilerin filee
- puolikas pieni kesäkurpitsa
- pala vesimelonia
- muutamia saksanpähkinöitä
- reilusti mungpavun ituja
Broilerin maustamiseen:
- paprikajauhetta
- chilijauhetta
- jeeraa eli juustokuminaa
- oreganoa
- timjamia
- mustapippuria
- suolaa
Kastike salaatille:
- noin 2 rkl öljyä
- 0,5 tl kokojyvä dijonsinappia
- 0,5 tl siiderietikkaa tai viinietikkaa
- mustapippuria myllystä
- suolaa maun mukaan
Grillaa broilerifilee, mausta ja leikkaa paloiksi. Grillaa ohuiksi viipaleiksi leikattu kesäkurpitsa. Asettele lautaselle revittyjä salaatinlehtiä, kuutioitua vesimelonia, kesäkurpitsaa, broileria, pähkinöitä ja mungpavun ituja. Sekoita kastike ja lusikoi salaatin päälle. Tarjoa heti.
Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi