• 100 g pehmeää voita tai margariinia
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa
  • 2 dl Lounasitu mungpavun ituja tai itusalaattia
  • 150 g kinkkua
  • 100 g emmentaljuustoa
  • 2 rkl ketsuppia
  • 1 rkl oreganoa
  • 1 rkl timjamia
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan

Leikkaa kinkku ja juusto pieniksi kuutioiksi. Vaahdota rasva ja lisää munat yksitellen. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää vuorotellen maidon kanssa munaseokseen. Lisää taikinaan idut, kinkku, juusto ja mausteet. Sekoita taikina hyvin. Paista heti vohveliraudalla vohveleiksi. Annoksesta tulee noin 7 vohvelia.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This