• öljyä kuullottamiseen
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2-3 keitettyä perunaa
  • 4 kananmunaa
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • 0,5 tl kuminansiemeniä
  • 0,5 aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna
  • 1,5 dl Lounasitu itusalaattia (mungpavun ituja, ruskeita ja vihreitä linssejä)

Silppua sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Viipaloi perunat ja silppua aurinkokuivatut tomaatit. Vatkaa kananmunat suolan ja pippurin
kanssa, lisää mukaan kuminansiemenet, aurinkokuivatut tomaatit ja idut. Kuullota sipulit kevyesti ja lisää perunaviipaleet pannulle. Kaada
munaseos perunoiden päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä kunnes munamassa alkaa hyytymään. Käännä munakas lautasta apuna käyttäen. Liu’uta munakas takaisin pannulle. Jatka paistamista kunnes munakas on kauniin värinen.

Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This