Taikina:

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 50 g pehmeää voita tai margariinia
  • 1 kananmunan keltuainen
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl kylmää vettä

Täyte:

  • 150 g pulled pork -lihaa
  • 150 g tuorejuustoa
  • 1,5 dl Lounasitu sinimailasen ituja
  • tarvittaessa suolaa maun mukaan

Voiteluun:

  • kananmunaa

Mittaa jauhot, rasva, keltuainen ja jogurtti kulhoon. Nypi sormin muruiksi, lisää vesi ja sekoita taikina nopeasti sileäksi. Kääri taikina kelmuun ja laita puoleksi tunniksi jääkaappiin. Kauli taikina ohueksi ja ota muotilla halkaisijaltaan noin 10 cm kiekkoja. Jaa täyte taikinakiekoille. Voitele reunat valkuaisella, taita taikina puolikuun muotoon ja painele reunat tiiviisti kiinni. Laita pasteijat uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele pasteijat keltuaisella. Paista 225 asteessa noin 8 minuuttia. Tästä annoksesta tulee noin 15 pasteijaa.

Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This