- öljyä paistamiseen
- 1 kesäkurpitsa (noin 300 g)
- 3 valkosipulinkynttä
- 250 g maustamatonta nyhtökauraa (gold & green pulled oats)
- 400 g tomaattimurskaa
- Tabascoa maun mukaan
- mustapippuria myllystä
- suolaa maun mukaan
- Lounasitu itusalaattia tai mungpavun ituja
- tuoretta basilikaa
Lisäksi:
- pastaa
Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista ne kevyesti öljyssä. Lisää pannulle nyhtökaura ja paista hetki (nyhtökaura on kypsä kaura-papu-proteiinivalmiste). Lisää pannulle tomaattimurska ja keitä hetki samalla sekoitellen. Mausta seos ja lisää mukaan myös idut ja reilusti tuoretta basilikaa. Tarjoa pastan kanssa.
Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi