• öljyä paistamiseen
  • 1 kesäkurpitsa (noin 300 g)
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 250 g maustamatonta nyhtökauraa (gold & green pulled oats)
  • 400 g tomaattimurskaa
  • Tabascoa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan
  • Lounasitu itusalaattia tai mungpavun ituja
  • tuoretta basilikaa

Lisäksi:

  • pastaa

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista ne kevyesti öljyssä. Lisää pannulle nyhtökaura ja paista hetki (nyhtökaura on kypsä kaura-papu-proteiinivalmiste). Lisää pannulle tomaattimurska ja keitä hetki samalla sekoitellen. Mausta seos ja lisää mukaan myös idut ja reilusti tuoretta basilikaa. Tarjoa pastan kanssa.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi