• 1 sipuli
  • pala purjoa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 300 g broilerin rintafileitä
  • 200 g katkarapuja
  • 150 g nuudeleita
  • 100 g Lounasitu mungpavun ituja
  • 1,5 l kanalientä
  • 1 tl sokeria
  • 3 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • tuoretta korianteria

Silppua sipuli ja purjo, hienonna inkivääri ja valkosipulinkynsi. Leikkaa broileri suikaleiksi. Kuullota sipuli, purjo, valkosipuli ja
inkivääri. Lisää kanaliemi, sokeri ja kalakastike. Keitä hiljalleen. Paista sillä välin broilerisuikaleet. Lisää broileri keittoon, keitä vielä noin 10 minuuttia. Valmista nuudelit. Lisää keittoon lopuksi sitruunan mehu, nuudelit, idut ja katkaravut. Kuumenna, mutta älä enää keitä etteivät katkaravut sitkisty. Silppua keittoon runsaasti tuoretta korianteria.

Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi