• 3 munakoisoa viipaleina
  • öljyä paistamiseen

Jauhelihaseos:

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl mungpavun ituja
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl minttua
  • 1 tl oreganoa
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan

Munamaito:

  • 3 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • ripaus muskottia
  • suolaa maun mukaan

Pinnalle:

  • 50 g juustoraastetta

Ripottele munakoisoviipaleille suolaa, anna niiden hikoilla noin puoli tuntia ja pyyhi talouspaperilla kuiviksi. Paista munakoisot pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi. Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha kevyesti. Lisää tomaattipyree, idut ja mausteet. Sekoita munamaidon ainekset keskenään. Lado vuokaan kerroksittain munakoisoviipaleita ja jauhelihaseosta. Kaada päälle munamaito ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 220 asteessa noin puoli tuntia.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi