• öljyä kuullottamiseen
  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 porkkanaa
  • 5 tomaattia
  • 4 dl punaisia linssejä
  • 1 l kasvislientä
  • 2 dl mungpavun ituja
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan
  • 2 rkl sitruunamehua
  • tuoreita yrttejä (oreganoa, basilikaa, minttua)

Silppua sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi porkkanat ja kuutioi tomaatit. Kuullota sipulit ja porkkanat kattilassa. Lisää tomaatit, linssit ja kasvisliemi. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää idut, mausteet, sitruunamehu ja reilusti tuoreita yrttejä. Tarjoa keitto kuumana.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This