• öljyä kuullottamiseen
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 2 tl punaista currytahnaa
  • 2 paprikaa
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1,5 rkl sitruunamehua
  • 350 g katkarapuja
  • noin 100 g Lounasitu itusalaattia (mungpavun ituja, ruskeita ja vihreitä linssejä)
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan
  • tuoretta korianteria

Silppua sipuli, hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri ja paloittele paprikat. Kuullota sipulit ja inkivääri öljyssä. Lisää currytahna ja sekoita hetki. Kuullota vielä paprikat ja lisää sitten mukaan kookosmaito ja tomaattimurska. Keitä noin 10 minuuttia. Mausta sitruunamehulla, pippurilla ja suolalla. Lisää lopuksi mukaan katkaravut ja idut, kuumenna ja ripottele mukaan korianterisilppu juuri ennen tarjoamista.

Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This