• maissitortilloja

Täyte:

  • öljyä kuullottamiseen
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 keltainen paprika
  • 2 sipulia
  • 1 pieni purjo
  • 1 punainen chili
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ tl timjamia
  • ½ tl basilikaa
  • ½ tl oreganoa
  • ½ tl jeeraa eli juustokuminaa
  • ¼ tl cayennepippuria
  • mustapippuria rouhittuna
  • suolaa maun mukaan
  • reilusti mungpavun ituja tai sinimailasen ituja
  • 2 dl cheddarjuustoa raastettuna

Lisäksi:

  • tuoreita yrttejä
  • vuonankaalia

Kuutio kesäkurpitsa ja paprika, hienonna sipulit, purjo, chili ja valkosipulinkynnet. Kuullota kasvikset pannulla pehmeiksi. Mausta seos ja lisää mukaan myös idut ja juustoraaste, sekoittele kunnes juusto sulaa. Lämmitä tortillat ja anna jokaisen ruokailijan täyttää itse tortillat pöydässä.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi