Kasvispihvit:

  • 1 dl hernerouhetta
  • 1,5 dl kuumaa kasvislientä
  • 2 dl porkkanaa raastettuna
  • 1 dl naurista raastettuna
  • 1 dl mungpavun ituja tai sinimailasen ituja
  • 100 g tofua murennettuna
  • 1 tl yrttejä (oreganoa ja timjamia)
  • 0,5 tl chilijauhetta
  • mustapippuria ja suolaa maun mukaan

Laita hernerouhe kasvisliemeen turpoamaan puoleksi tunniksi. Raasta porkkana ja nauris ja murenna tofu. Yhdistä kaikki pihvien ainekset ja mausta seos omaan makuun sopivaksi. Muotoile pihvit (annoksesta tulee noin 6 pihviä) ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista pihvejä 220 asteessa noin 20 minuuttia.

Tofumajoneesi:

  • 150 g tofua
  • 1,5 rkl omenaviinietikkaa
  • 1,5 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • mustapippuria ja suolaa maun mukaan

Soseuta kaikki majoneesin ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This