• 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 300 g salamia tai chorizo-makkaraa paloiteltuna
  • 1 tl kuminansiemeniä
  • 1 tl sinapinsiemeniä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 sipuli silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 lehtisellerin vartta pilkottuna
  • 2 punaista paprikaa paloina
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 6 dl kanalientä
  • 300 g täysjyväriisiä
  • noin 200 g Lounasitu mungpavun ituja
  • 2 tl oreganoa
  • 2 tl timjamia
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan

Paista broileri ja makkarapalat pannulla. Lisää sipuli ja valkosipuli ja mausteet. Anna sipulien pehmetä. Lisää selleri ja paprika. Kaada sekaan tomaattimurska, kanaliemi ja riisi. Hauduta kannen alla kunnes riisi on kypsää. Lisää idut, yrttimausteet ja mustapippuri sekä suolaa tarvittaessa.

Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi

Pin It on Pinterest

Share This