• 1 kg keitettyjä perunoita
  • 2 maustekurkkua
  • 150 g Lounasitu itusalaattia (mungpavun ituja, ruskeita ja vihreitä linssejä)
  • persiljaa tai tilliä silputtuna

Kastike:

  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 dl majoneesia
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl dijonsinappia
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan

Tarjoiluun:

  • rapeita salaatinlehtiä

Kuori ja paloittele pieniksi kuutioiksi keitetyt ja jäähtyneet perunat. Paloittele myös maustekurkut pieniksi kuutioiksi. Sekoita kastikkeen ainekset. Yhdistä kaikki ainekset keskenään. Laita perunasalaatti tarjolle salaatinlehtien päälle.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi