• frisee salaattia
  • pari kourallista Lounasitu sinimailasen ituja
  • 100 g poron kylmäsavupaistia siivuina
  • 100 g artisokansydämiä (säilyke)
  • 3 lehtisellerin vartta
  • 1 omena
  • 1 avokado

Kastike:

  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl balsamietikkaa
  • 0,5 rkl karpalo- tai puolukkajauhetta
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Revi salaatti, pilko artisokat, leikkaa lehtisellerin varret ohuiksi paloiksi, paloittele omena, kuori ja paloittele avokado. Asettele kaikkia aineksia tarjoiluastiaan. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi