Piirakkapohja:

  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl kauraleseitä
  • 1 dl maitoa
  • 1 dl öljyä

Täyte:

  • öljyä paistamiseen
  • 1 sipuli
  • 500 g broilerinfileitä
  • 1 paprika
  • 1 persimon
  • 1 tl currytahnaa
  • 2 dl mungpavun ituja
  • 100 g tuorejuustoa (makuna esimerkiksi aurinkokuivattu tomaatti)
  • ½ tl mustapippuria rouhittuna
  • ½ tl suolaa

Munamaito:

  • 1 kananmuna
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl juustoa raastettuna

Sekoita piirakkapohjan ainekset yhteen. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Silppua sipuli, suikaloi broilerifileet ja paprikat ja kuutio persimon. Paista sipuli ja broileri pannulla. Lisää paprikat, persimon ja currytahna. Paista kunnes paprika pehmenee vähän. Lisää idut, tuorejuusto, pippuri ja suola. Sekoita kunnes tuorejuusto sulaa. Leivitä täyte piirakkapohjan päälle. Sekoita munamaito ja kaada piirakan päälle. Paista piirakkaa 220 asteessa noin 30 minuuttia.

Ruokakuvat ja reseptit: Kaisa Sillanpää, Tuulikummun keittiössä –ruokablogi